Ben je een volwassen kind van psychisch zieke ouders of ouders met een verslaving? 

MIND Naasten Centraal organiseert 4 november de Kind van Dag op het Corderius College in Amersfoort met het thema ‘KOPP/KOV en persoonlijke groei’. 

Deze dag bestaat uit een presentatie en verschillende workshops. 

Ook ik verzorg deze dag een workshop.

KOPP/KOV en persoonlijke groei’ 

Het thema is dit jaar ‘KOPP/KOV en persoonlijke groei’. Sprekers Ronald Molenaar en Simon van der Veer delen in hun presentatie hun eigen ervaringen rondom dit thema. Ronald en Simon hebben beiden een KOPP/KOV achtergrond en zijn werkzaam in het bedrijfsleven (Ronald) en als ondernemer en spreker (Simon) en zelf vader. Eerder waren ze zelfs collega’s van elkaar. Het thema ‘KOPP/KOV en persoonlijke groei’ is op hun lijf geschreven. Ze gaan de zaal meenemen in hun ervaringen en eigen achtergrond en hoe ze hier richting aan geven in hun huidige leven. Het wordt dynamisch, persoonlijk en betrokken. 

Workshops  

In de middag volg je een workshop. Deze mag je zelf kiezen. De beschrijvingen van de workshops vind je hier. Bekijk deze lijst vóórdat je het aanmeldformulier invult. NB Als een workshop vol is, kun je die niet meer kiezen en krijg je alleen de workshops in beeld waar nog wel ruimte is. Dit jaar verwachten we ook veel partners (van de bezoekers met een KOPP/KOV achtergrond) die meekomen. Speciaal voor hen is er een Partnercafé. Uiteraard mag je ook iets voor jezelf doen in dit tijdslot, het is niet verplicht! 

Lijst met Workshops.

Aanmelding en kosten    

De toegangsprijs is € 25. Je kunt alleen naar de dag komen als je je hebt aangemeld. Je kunt je opgeven voor één workshop.  

Let op: bekijk eerst de lijst met alle info over de workshops hierboven. Wisselen van workshop is na aanmelding of op de dag zelf niet meer mogelijk! Is het voor jou niet haalbaar om de toegangsprijs te betalen? Neem dan contact op met het bureau via info@naastencentraal.nl.  

Programma 

 9.45 uur     locatie open 

10.00 uur          ontvangst met koffie en thee   

10.30 uur          opening  

11.00 uur          interactieve presentatie door Ronald en Simon  

12:15 uur          lunchpauze (en tijd voor de boekenmarkt)    

13:30 uur          workshop naar keuze   

15:15 uur          korte pauze    

15:30 uur          gezamenlijke afsluiting  

16.00 uur     einde